İZMİR / KONAK - Müdafaa-i Hukuk İlkokulu

Mrt

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) işbirliğinde ülkemiz genelindeki tüm okullarda eş zamanlı deprem tatbikatı yapıldı.

81 İl Valiliklerinin yerelde koordine ettiği, 04.03.2022 tarihinde saat 11.30'da yapılan tatbikata tüm okullarımız katıldı.

Mrt

Öğrencilerimize Konak İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Mühendisi Banu ÖNGÜN tarafından "Gıda Güvenirliği, Gıda İsrafı ve Sağlıklı Beslenme" konularında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

1/11/2021 tarihinde velilerimize yaptığımız anket sonucunda yuzde 75 sonuçla, okula öğrencilerin okul formasıyla gelmesi kararlaştırılmıştır.

2022 - 2023 Eğitim öğretim yılından geçerli olmak üzere, yeni kayıt olacak      1. sınıflar zorunlu olup, ara sınıflar (2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf) zorunlu olmayıp, beden olarak olmayan ya da değiştirmek isteyenlerin yeni forma almaları gerekmektedir.

Kıyafetlerinizi aynı model ve renk olmak şartı ile istediğiniz yerden alabilirsiniz. Okul olarak herhangi bir firma ile anlaşmamız bulunmamaktadır.

Ekm

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 1. sınıflarımıza Covid - 19 ile ilgili uygulamalı hijyen eğitimi verilmiştir.

Eğitimi veren doktor ve hemşerilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri Çanakkale ve yöresine yaptıkları gezden mutlu bir şekilde döndüler.